Erikbelen İlkokulu
Erikbelen Köyü Havza/SAMSUN

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlanabildiği bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.

MİSYON

Erikbelen İlköğretim Okulu olarak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda kendisiyle barışık, sağlıklı bir güven duygusu ve öz denetim geliştirmiş, ana dilini etkili bir şekilde kullanabilen, dinç ve sağlıklı olmaya özen gösteren, ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; düşünsel ve bedensel emeğe saygılı, insanlar yetiştirmektir.

kalorifer

Servis Bilgisi

Orhan, Sarp, Hecinli, Yenialan, Ekinpınarı ve Elmacık mahallelerinden okulumuza taşımalı eğitim yapılmaktadır.

Okulumuz il merkezine 120 km ilçe merkezine 35 km uzaklıktadır.

Okulumuz Samsun-Havza Erikbelen Köyündedir.